International

Corporate Info

Eurovan24 International :

Нашата мисия е :

 1. Да предлагаме високо качество  и обслужване на нашите клиенти
 2. Да предлагаме само нови автомобили, джипове, ванове,пикапи и микробуси под наем
 3. Да предлагаме пълен пакет бизнес решения
 4. Да предлагаме допълнителни продукти и услуги към нашите клиенти

Специализирани сме в:

 1. Коли и джипове под наем от среден,висок и компактен клас автомобили
 2. Транспорт на стоки и товари с бусове под наем в страната и чужбина
 3. Трансфери с пътнически ванове
 4. Организиране на дистрибуционни мрежи
 5. Организиране на международни концерти, мероприятия и панаири

В нашия автомобилен парк Ви гарантира:

 1. Само нови автомобили за комфортно пътуване
 2. Гаранция от производителя за успешната ви работа
 3. Пълна застраховка : безопасност и спокойствие

Нашият екип :

 1. Е готов да отговори професионално на вашите запитвания
 2. Богат опит и упорит в реализането на всеки един проект

 

Този текст Ще го сложим в страница CORPORATE INFO : под другият текст

Eurovan24 предлага голям набор от автомобили и бусове под наем при отлични условия и облекчена процедура за взимане и връщане на превозните средства. Нашето старание да бъдем максимално полезни на клиентите си ни кара да поддържаме автопарк с нови и качествено оборудвани автомобили. Тъй като спестяването на вашето време е един от нашите приоритети, сме облекчили процедурата за взимане под наем на автомобилите ни и така тя отнема по-малко от пет минути.

За да бъдете максимално сигурни на пътя всички автомобили, които се отдават под наем от Eurovan24 са с платени застраховки КАСКО и Гражданска отговорност и се предлагат с Винетка за България. Автомобилите са оборудвани също така с навигация и GPS Tracking система. В зависимост от сезона всички коли се предлагат с нужните гуми, а през зимата и вериги.

Цената за взимане под наем на автомобили от Eurovan24 варира в зависимост от периода на ползване. Колкото по-дълъг е срокът за взимане на автомобил под наем, толкова по-ниска става дневната му цена. Така, офертата за взимане под наем на автомобил или микробус от Eurovan24 може да падне много под първоначалните стойности и да стане дори още по-атрактивна.

Когато периодът за взимане под наем е наистина дълъг или са предвидени по-голям брой изминати километри сме готови да ви предложим индивидуална оферта. Така ще получите максимално удовлетворяваща цена спрямо вашите изисквания.

Eurovan24 предлага богат автопарк от леки автомобили, пътнически ванове и микробуси, хладилни бусове и пикапи, отдавани под наем при отлични условия.

Когато се нуждаете от лек автомобил или джип можете да избирате между Opel Astra GTC и Citroen DS5, а така също и джипът на Audi – Q7. Цената за взимане под наем варира между 36 и 194 лева на ден, като се определя от дължината на периода за наемане на автомобила и неговото качество. Възможна е и доставка и прибиране на автомобила до и от желан от клиента адрес. Повече подробности за условията на наем ще намерите в специалната секция за леки автомобили.

Когато търсите по-голям пътнически автомобил за семейни или бизнес пътувания, нашето предложение за пътнически ван под наем е моделът на Mercedes – Vito. Този ван се предлага в модификация за пет и осем плюс един пътника. Оборудван с всичко необходимо, този автомобил предлага комфортен превоз на дълги разстояния.

Цената за взимането на този модел пътнически ванове под наем е между 80 и 120 лева дневно при дневен лимит от изминати 500 километра. При взимането под наем е възможен и международен трансфер.

Когато имате нужда от превоз на стоки до 2 тона, предложението на Eurovan24 за взимане на товарни бусове под наем са моделите Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer и Mercedes Sprinter. Моделите се предлагат в различни размери, така че да отговорят на вашите изисквания за превоз на стоки и материали.

Всеки подобен бус може да се вземе под наем чрез оперативен наем или лизинг. Цената му е 80 и 120 лева. Всички необходими подробности за взимане на този модел товарен бус под наем ще откриете в подразделението на сайта.

Когато се нуждаете от взимане на пикап под наем, предложениета ни са моделите Fiat Doblo Cargo и Citroen Berlingo. С цена от 60 лева дневно, взимането на тези пикапи под наем е отлична възможност.

В Eurovan24 сме помислили и за превозвачите на охладени стоки и храни. Нашите предложения за хладилни микробуси под наем включват моделите Fiat Ducato и Citroen Jumper, които са предвидени за превоз на стоки при охлаждане между 0 и 5 градуса. Наемната им цена е 120 лева на ден, като при по-дълги поръчки можете да получите индивидуална оферта, която да пасне на вашите изисквания.

Искате да вземете хладилен микробус под наем с възможност за охлаждане на по-ниски градуси? Можете да се възползвате от предложението за взимане на Mercedes Sprinter Бордови. Този модел може да превозва храни и стоки, охладени до -20 градуса. Цената за дневно наемане на този модел е 140 лева, като отново при заявка за по-дълъг период можем да ви предложим индивидуална цена.

Това е основната цел на Eurovan24 - да предлага гъвкави решения за наем на автомобили от всякакъв клас, като ви гарантира бързина и сигурност на пътя. С нашите атрактивни цени, облекчени условия и опростени процедури вие пестите време и средства, а ние печелим доволни клиенти.

5-стъпки за поръчка
Нашия пример за резервация.

 

Проверка за наличност : по телефон или емаил
Резервация

Потвърждение

Взимане


Приятно пътуване с Е
urovan24

Телефон за резервация:
+359 877 313 111

 

 

E-mail: reservations@eurovan24.com

 

Бус,пикап и ван под наем. Бусове,пикапи, ванове и микробуси под наем *  www.eurovan24.com *  all rights reserved  РЕНТ А КАР, Коли под наем, Джип под наем